Hoogdesign Hoogdesign

Heb je een ongelooflijk goed idee en je wilt er een mobiele app van laten maken? Kom vrijblijvend met ons praten voor gratis advies.

Hoe start je met een mobiele app

Wat kost dat eigenlijk, een mobiele app laten maken?

De investering is niet zo eenvoudig te noemen, dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Daar komen we alleen achter als we samen in gesprek gaan of wanneer je al wat op papier hebt staan wat je wensen en doelen zijn.

Je kan het vergelijken met een auto, wat kost een auto?

Wanneer we het over een mobiele app hebben moeten we ons bijvoorbeeld afvragen of je een iOS of Android app wilt laten maken, of toch beide? Dat is geheel afhankelijk van de doelgroep. Daarnaast zijn er nog tig andere vraagstukken die we met je door kunnen nemen, dus ben je serieus over je idee en wil je er echt iets mee? Laten we dan een kopje koffie doen.

Je mobiele app is in goede handen

Wij regelen het wel voor je

Mobiele appdesign

Gebruiksvriendelijkheid is enorm belangrijk en kan het verschil maken of de app gebruikt wordt of niet. Een goed doordacht design is een must.

Technische ontwikkeling

We kunnen verschillende technieken gebruiken om je mobiele app te maken. Afhankelijk wat jouw wensen en doelen zijn kiezen we de juiste technieken voor het project.

App distributie

We zorgen ervoor dat je mobiele app bij de Appstores aangemeld wordt. We verzorgen ook nog eens de gehele presentatie.

Onderhoud & updates

Top, je app staat in de Appstores! Wat nu? Er verandert vaak veel bij Apple en Google, goed onderhoud zorgt ervoor dat je mobiele app blijft draaien.

Mobiele app laten maken

Hybrid of Native, wat past er bij jouw project?

Ionic
Hybrid mobiele app

Een app laten maken op basis van webtechnieken, say whaaattt!? Op die manier ontwikkelen we één mobiele app voor meerdere platformen, dat betekent ook maar 1 keer investeren. Meer weten? Bel 0570-820210 voor een afspraak.

Native
Native mobiele app

Voor sommige functies en/of prestatie doeleinden kan het belangrijk zijn dat ze geprogrammeerd worden in de programmeertaal van Apple/Android zelf. Geldt dit ook voor jouw idee? Dat kunnen wij je wel vertellen, Bel 0570-820210 voor een afspraak.