Pakket keuze e-mail marketing

Efficiënt je doelgroep bereiken en omzet verhogen

Herken jij dit? Op aanbeveling van iemand anders ben je begonnen met het opzetten van digitale Mailchimp nieuwsbrieven. Maar eenmaal begonnen ben je erachter gekomen dat Mailchimp toch niet zo simpel is als anderen doen laten lijken.

Mailchimp is in onze ogen een hele mooie oplossing, alleen niet voor iedereen weggelegd. Enige know-how van html voor het finetunen van mooie Mailchimp nieuwsbrieven ontbreekt bij veel gebruikers waardoor jouw nieuwsbrief er daardoor uitziet als alle andere standaard Mailchimp nieuwsbrieven.

Wil je toch graag met Mailchimp aan de slag en dat je digitale nieuwsbrief er goed uitziet? Dan kun je het opmaken van de nieuwsbrief uit handen geven. Eindelijk geen zorgen en frustratie meer of je nieuwsbrief er wel goed uitziet. Fijn toch? Dan kun jij je weer concentreren op waar je goed in bent.

Afhankelijk van hoe vaak je een nieuwsbrief verstuurd zal 1 van de onderstaande abonnementen een uitkomst voor je zijn. Waar wacht je nog op?!

1x per kwartaal

€ 112,50 per kwartaal Aanvragen

Om de week

€ 225,00 per maand Aanvragen

1x per week

€ 337,50 per maand Aanvragen


*Alle genoemde abonnementstarieven zijn excl. € 400,00 opstartinvestering. Bij de opstartinvestering zijn alle werkzaamheden inbegrepen om daadwerkelijk digitale nieuwsbrieven via Mailchimp te kunnen versturen, zoals: het instellen van Mailchimp, importeren van een adressenbestand, het design vaststellen en het opzetten van een Mailchimp e-mailcampagne.