Hoogdesign Hoogdesign

Voordat je met ons samen wilt werken, wil je misschien eerst iets meer over ons weten. Waarom we doen wat we doen, het team en onze visie.

Onze doelen

Waarom we doen wat we doen

Liefde voor het vak

Met passie streven wij naar het hoogst haalbare voor jouw doelen.

Innovatie

Innovatie vinden wij mooi, vooral hoe we het voor jou kunnen inzetten.

Constante verbetering

Altijd op zoek naar constante verbetering, binnen ons eigen team en voor jou als partner.

Teamwork makes the dream work

Als een familie strijden we voor jouw succes

Samen staan we sterk, niet alleen voor ons eigen doelen, maar ook voor die van jou. Samen met jou naar het volgende niveau!

Whatever it takes, dreamteam, goedzakken, superhelden, tovenaars, awesome. Dit zijn kreten die door ons en onze klanten veel gebruikt worden. Het zijn woorden die ons beschrijven, want we zijn nou eenmaal een enthousiast, ambitieus team met het hart op de juiste plek.

We zijn altijd op zoek naar balans tussen de waarde die we creëren en de beloning die daar tegenover staat. Onze integriteit is één van de grootste kernwaarde die hieraan ten grondslag ligt. Vanuit dit oogpunt helpen we jou als partner het maximale uit je online potentie te halen. Ieder bedrijf heeft een online potentie, het gat tussen de werkelijkheid en de potentie trachten wij samen met onze klanten te dichten.

Fabian Krieger
Sanne in 't Hof
Timo Lubberts
Dylan Kartutu
Joshua de Gier
Hoogdesign web- en app bureau

Wat maakt ons, ons?

De Hoogdesign mindset

Wij willen meer en beter, voor onszelf en voor jou. Jij bent toch ook op zoek hoe je jouw omzet kan verhogen? Wij helpen je! Onze mindset zal ons daarbij ondersteunen.

Deze poster hangt bij ons op kantoor, iets waar we iedere dag mee geconfronteerd worden. Dit zijn kreten die we belangrijk vinden en een goede reminder waar we voor staan.

Volg Hoogdesign op:

Facebook / Instagram / LinkedIn