Hoogdesign Hoogdesign

Elk project is een uitdaging. Iedere klant is anders en verdient een andere benadering. We werken net zo graag met lokale ondernemers als grote bedrijven zolang we positief kunnen samenwerken!

Omzet en conversie

Jij wilt online toch meer succes boeken?

Online conversie boeken betekent voor ieder bedrijf weer iets anders. Soms is het directe omzet, maar het kan bijvoorbeeld ook in de vorm van informatie aanvragen, offerte aanvragen, nieuwsbrief inschrijven of het maken van een afspraak.

Samen met jou komen we erachter welke doelen perfect bij jouw bedrijf passen. En daarna zoeken we de middelen om die doelen te halen, denk aan online marketing, technische koppelingen of het gebruik van plugins.

Je website is in goede handen

Wij regelen het wel voor je

Webhosting & domeinaam

Goede webhosting is erg belangrijk voor veiligheid en prestaties van je website. Heel wat regelwerk, daarom hebben we high performance webservers in eigen beheer, dus dat regelen wij wel.

Webdesign

Naast een super mooi webdesign, krijg je ook super goed webdesign! Een website moet ervoor zorgen dat jij meer conversie draait, daarom designen wij doel en doelgroep gericht.

Technische ontwikkeling

Het webdesign is goedgekeurd en nu moet alles nog geprogrammeerd worden. Geen zorgen, WordPress of maatwerk… we zorgen dat we exact ontwikkelen waar jij behoefte aan hebt.

Onderhoud & updates

Zo je hebt je WordPress of maatwerk website laten maken, wat nu? Onderhoud hoort er echt bij en is zo belangrijk voor de veiligheid en prestatie van je website. Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress of maatwerk website goed blijft draaien.

Website laten maken

WordPress of maatwerk, wat past er bij jouw project?

WordPress
WordPress zakelijke website

Een website met compleet CMS laten maken, wij designen, ontwikkelen en optimaliseren jouw perfecte website.

Laravel
Maatwerk webapplicaties

Je hebt wat complexere wensen voor je website zoals een koppeling met een kassasysteem? Dan is een maatwerk webapplicatie de juiste keuze.

Webdesign, mooi of goed?

Niet alleen mooi, maar ook doeltreffend...

Tuurlijk, we maken super mooie webdesigns, maar daar maken we niet het verschil. Het is nog veel belangrijker dat je webdesign werkt en in teken staat van de gestelde doelen.

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar meer online succes, denk aan: meer omzet, meer afspraken of betere informatie voorziening. Om die doelen voor je te bereiken zijn we genoodzaakt om een webdesign te maken voor je doelgroep en niet voor je ego. We snappen het, je wilt je bedrijfslogo heel groot op de website, je toekomstige opdrachtgever is meer geïnteresseerd in je oplossing. Vertel ons je online doelen en laat de rest aan ons over.