Hoogdesign Hoogdesign

Aanpakker gezocht voor 24 uur per week.

Projectmanager digitale media gezocht!

Jij bent op zoek naar een uitdagende (droom)baan waar jouw mening telt en je de vrijheid krijgt om nieuwe hoogtes te bereiken. Toch?! Maar dit doe je niet alleen, samen met collega’s en partners werk je aan web- en app projecten voor het mkb, startups, overheden en multinationals.

 

Als projectmanager ben je de onmisbare schakel tussen je team en opdrachtgever. Je werkt van start naar oplevering en gaat daarna nog een stapje verder om de opdrachtgever te begeleiden bij de volgende stappen. Dit doe je ongeveer 24 uur per week vanuit ons kantoor in Deventer en eventueel uit huis, zolang het resultaat er maar is.

 

Dit zal je doen

 • Opzetten projectplanningen.
 • Bewaken van budget en deadline.
 • Opgeleverd werk testen en kwaliteit waarborgen.
 • Je stuurt het team aan en bedenkt samen oplossingen.
 • Je maakt af en toe een hele goede grap.
 • Je motiveert team en opdrachtgever om vrolijk voor het einddoel te knallen.
 • Je zoekt naar commerciële mogelijkheden.
 • Wat lijkt je nog meer tof om te doen?

 

Dit is wie je bent

 • Ik werk vanuit passie.
 • Ik wil groeien.
 • Ik vind het tof om met websites en apps te werken.
 • Ik ben een echte leider.
 • Overzicht houden is voor mij een eitje.
 • Ik ben positief en eerlijk.
 • Ik ben een aanpakker.
 • Ik heb gevoel voor design.
 • Ik heb ervaring met WordPress.
 • Ik heb er zin in!

 

Solliciteren?

Je hebt bovenstaande lijstjes al afgevinkt en je bent er klaar voor, wat nu? Ff solliciteren natuurlijk, stuur je motivatie en CV naar f.krieger@hoogdesign.nl of bel 0570-820210 en vraag naar Fabian Krieger.