Hoogdesign Hoogdesign

Bereid je voor: 25 mei gaat de nieuwe AVG-wetgeving in

Het is bijna zover. Op 25 mei 2018 gelden er strengere regels voor het opslaan, verwerken en bewerken van persoonsgegevens. Deze nieuwe wetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), betekent voor jou als ondernemer dat je actie moet ondernemen. Zorg ervoor dat jouw bedrijf en website AVG-proof zijn met onze hulp.

Voorkom boetes, voldoe aan de wet

De AVG, internationaal bekend als de GDPR, is al enige tijd geleden aangekondigd. Vanaf 25 mei 2018 zal er ook daadwerkelijk worden gehandhaafd. Ondernemingen die niet voldoen aan de AVG regelgeving kunnen fikse boetes ontvangen. Deze kunnen oplopen tot wel €10 miljoen of 2% van de wereldwijde jaaromzet.

Wat wij voor je doen

Heb je het in het kader van de AVG nog niet helemaal voor elkaar? Wij regelen het, zodat jij je geen enkele zorgen hoeft te maken. We controleren jouw website op een aantal belangrijke punten en zorgen ervoor dat de website voldoet aan de nieuwe wetgeving. Zo kom jij niet in de problemen.

De volgende elementen checken we:
   ✓ Duidelijke cookie melding
   ✓ Verwerking van e-mail formulieren
   ✓ Aanmelding nieuwsbrief
   ✓ Aanwezigheid van privacy policy
   ✓ Aanwezigheid van een beveiligde verbinding (SSL)

Wat kost het?

We vragen een eenmalige investering vanaf €250,- exclusief btw. Na onze check en aanpassingen is jouw website volledig up-to-date en 100% AVG-proof. De tijd tikt, dus wacht niet te lang! Wanneer er uit onze check komt dat je het goed geregeld hebt, dan is de scan gewoon gratis.

Zijn er mensen in jouw netwerk die ook wel wat hulp kunnen gebruiken? Wijs ze op deze pagina, zodat ook zij zich kunnen voorbereiden op de nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018.

Klanten geven ons een 5,0
Gebaseerd op 71 Google Reviews